S-ar putea să vină un moment în care alegi fie să dezactivezi, fie să-ți ștergi contul Riot și asta este în regulă (deși ne-ar părea rău dacă pleci). Dar e important să înțelegi că, în acest viitor cu mai multe jocuri, contul tău Riot afectează fiecare joc Riot la care e legat. Dacă alegi să-ți ștergi contul de "League" și să părăsești jocul pentru totdeauna, s-ar putea să-ți pierzi definitiv și conturile de VALORANT, Wild Rift și Legends of Runeterra. Știm că sună intens, așa că, pentru a te asigura că ai toate informațiile de care ai nevoie, hai să vorbim despre ștergerea și dezactivarea conturilor.
Care este diferența dintre ștergerea contului și dezactivarea contului?
Ștergerea contului va șterge definitiv toate informațiile personale asociate contului tău. Nu vei mai putea accesa niciodată contul, iar odată ce dispare, nu mai există cale de întoarcere.
Dezactivarea contului îți va restricționa accesul la cont, dar toate datele tale vor rămâne intacte. Nimeni nu va putea să se conecteze la cont cât timp este dezactivat, iar informațiile tale vor rămâne în baza noastră de date. Acest proces poate fi inversat oricând, la cerere. Reține că dezactivarea contului NU va împiedica scăderea poziției tale din clasament.
Dezactivarea contului
Cum îmi dezactivez contul?
Înainte să ceri dezactivarea contului, ține minte că este în regulă să lași contul activ chiar dacă nu ai de gând să-l folosești. Contul tău nu va fi șters și nu va fi afectat în niciun fel dacă rămâne activ.
Dacă vrei să-ți dezactivezi contul, te rugăm să trimiți un tichet către serviciul de asistență pentru jucători. Îți recomandăm să ștergi orice informație de plată din contul tău înainte să îl dezactivăm.
Ștergerea contului
Cât durează ștergerea unui cont?
ATENȚIE
Contul tău va fi șters la 30 de zile după ce faci cererea, iar în acest timp nu vei putea să-l accesezi.
Dacă te răzgândești după ce trimiți o cerere de ștergere, răspunde cât mai repede la mesajul automat trimis pe adresa ta de e-mail asociată. Dacă nu ne anunți cu cel puțin cinci zile înainte de data ștergerii, nu vom putea să-ți salvăm contul.
Ștergerea contului și solicitări de date
Dacă vrei să faci o cerere de date pentru contul tău, asigură-te că faci asta înainte să-l ștergi. Urmează ghidul nostru despre Solicitarea datelor contului tău.
Voi putea să-mi folosesc din nou numele de utilizator, Riot ID-ul, numele de invocator sau adresa de e-mail după ce contul meu este șters?
După ce ștergerea este finalizată, numele tău de utilizator, Riot ID-ul, numele de invocator și adresa de e-mail vor putea fi folosite pentru un nou cont. Dar ai grijă! Dacă altcineva dorește între timp să folosească aceste informații, nu există nicio restricție.
Cum pot solicita ștergerea contului meu?
Ștergerea contului tău e o decizie importantă, dar procesul este foarte ușor. Dacă ești sigur(ă) că vrei să mergi mai departe, mergi la pagina noastră Ștergerea contului tău Riot și a tuturor datelor tale pentru a începe procesul. Ca o ultimă reamintire, te rugăm să reții că ștergerea contului este complet permanentă.
Dacă întâmpini probleme cu procesul de mai sus, poți trimite un tichet cu următoarele informații:
TIPUL SOLICITĂRII: Gestionarea contului, solicitare de date sau ștergere
SUBIECTUL TICHETULUI: Ștergerea contului
- Numele contului (cu ce te conectezi în clientul League, VALORANT, Legends of Runeterra etc.)
- Numele de invocator (dacă este cazul)
- Serverul pe care joci
- Data la care a fost creat contul
- Locația din care a fost înregistrat contul (oraș, țară)
- Adresa de e-mail folosită inițial pentru a înregistra contul
Dacă nu ne poți furniza toate informațiile de mai sus, s-ar putea să fie necesar să-ți punem niște întrebări pentru a verifica dacă ești proprietarul. Luăm aceste măsuri pentru a asigura securitatea tuturor conturilor.
