Întrebări frecvente despre ștergerea contului

Dezactivarea contului

Ștergerea contului


 

Dezactivarea contului

 

Care este diferența dintre ștergerea contului și dezactivarea contului?

Ștergerile de cont vor duce la ștergerea permanentă a tuturor informațiilor asociate contului tău. Nu îți vei mai putea accesa vreodată contul și, odată ce ștergerea este efectuată, nu îl vei mai putea recupera.

Dezactivarea contului va restricționa accesul la contul tău, însă toate informațiile acestuia vor rămâne neatinse. Nimeni nu va putea să se conecteze la cont câtă vreme acesta va fi dezactivat și informațiile tale vor rămâne în baza noastră de date. Acest proces este reversibil în orice moment, la cerere. Reține că dezactivarea contului NU îți va împiedica decăderea rangului.


Cum solicit să mi se dezactiveze contul?

Înainte de a solicita dezactivarea contului, reține că îl poți lăsa activ chiar dacă nu intenționezi să-l folosești. Contul tău nu va fi șters sau afectat în vreun fel dacă rămâne activ.

Transmite un tichet departamentului Asistență jucători incluzând următoarele informații:

SUBIECTUL TICHETULUI: Dezactivarea contului

  • Numele contului (numele folosit ca să te conectezi la clientul de joc LoL):
  • Numele de invocator (numele pe care îl văd prietenii tăi în joc):
  • Serverul pe care joci:
  • Data creării contului:
  • Locul în care ți-ai înregistrat contul (orașul, țara):
  • Adresa de e-mail cu care ți-ai înregistrat inițial contul:

Îți recomandăm să ștergi orice informații privind plățile din cont înainte ca noi să-l dezactivăm.


 

Ștergerea contului

 

În cât timp poate fi șters un cont?

Procesul de ștergere începe după 30 de zile de la primirea solicitării. Nu-ți vei putea accesa contul în acest timp. Odată ce inițiem procesul de ștergere a contului, este imposibil să recuperezi conturi, așa că te rugăm să fii foarte sigur(ă) că vrei să-ți ștergi contul înainte să continui.

Dacă te răzgândești după ce confirmi cererea de ștergere a contului, răspunde tichetului cât mai repede posibil. Dacă nu ne spui cu cel puțin cinci zile înainte de data stabilită pentru ștergere, s-ar putea să nu îți mai putem salva contul.


Ștergeri de cont și solicitări de date

Dacă vrei să faci o solicitare de date pentru contul tău, asigură-te că faci asta înainte să îl ștergi. Va trebui să trimiți tichete diferite.


Pot să-mi mai folosesc numele de utilizator, de invocator sau adresa de e-mail după ștergerea contului?

Totul în afară de numele tău de utilizator va fi disponibil 30 de zile după ce ștergerea contului este confirmată. Dacă numele de utilizator se suprapune cu unul de pe o altă regiune, va continua să fie indisponibil.


Nu vreau să îmi șterg contul. Pot să fac schimb de nume de invocator între conturi?

Putem schimba manual numele de invocator între conturi, dar numai dacă ești posesorul original al ambelor conturi. Acest proces va costa aceeași sumă ca și o schimbare de nume de invocator (1300 RP/13.900 EA). Reține că poți schimba între ele doar nume de invocator ale conturilor care se află pe același server.

Dacă vrei să schimbi numele de invocator de la un cont la altul, trimite un tichet cu următoarele informații pentru ambele conturi:

SUBIECTUL TICHETULUI: Schimb de nume de invocator

PRIMUL CONT

  • Numele contului (numele folosit ca să te conectezi la clientul de joc LoL):
  • Numele de invocator (numele pe care îl văd prietenii tăi în joc):
  • Serverul pe care joci:
  • E-mailul utilizat la înregistrarea contului:

AL DOILEA CONT

  • Numele contului (numele folosit ca să te conectezi la clientul de joc LoL):
  • Numele de invocator (numele pe care îl văd prietenii tăi în joc):
  • Serverul pe care joci:
  • E-mailul utilizat la înregistrarea contului:


Cum solicit să mi se șteargă contul?

Dacă într-adevăr dorești să îți ștergi contul, te rugăm să ne trimiți o cerere cu următoarele informații:

SUBIECTUL TICHETULUI: Ștergerea contului
  • Numele contului (numele folosit ca să te conectezi la clientul de joc LoL):
  • Numele de invocator (numele pe care îl văd prietenii tăi în joc):
  • Serverul pe care joci:
  • Adresa de e-mail inițială, utilizată pentru înregistrarea contului:
  • Locul în care ți-ai înregistrat contul (orașul, țara):
  • Ai achiziționat RP pe acest cont? Dacă da, listează metodele de plată utilizate pentru achiziționarea de RP:


Ce se întâmplă dacă nu pot să furnizez toate informațiile necesare?

Dacă nu poți să furnizezi toate informațiile de mai sus, este posibil să îți cerem alte informații suplimentare despre cont, ca să verificăm dacă este într-adevăr al tău. Urmăm acești pași pentru a garanta securitatea tuturor conturilor. Îți mulțumim pentru răbdarea de care dai dovadă!

Ce se întâmplă dacă am contul suspendat permanent?

Chiar dacă ți-a fost suspendat permanent, te putem totuși ajuta cu cererea de ștergere a contului. Toate datele legate de contul tău suspendat permanent vor fi șterse și, după 30 de zile de la confirmarea ștergerii, le vei putea folosi din nou (nume de utilizator, nume de invocator, adresă de e-mail etc.).

A fost util acest articol?

Nu găsești ceea ce cauți?

De la probleme tehnice la frustrare, suntem aici pentru a te ajuta. Trimite un tichet! Câtă vreme nu-l mănâncă un animăluț poro, te vom contacta în curând.

/ Trimite un tichet
Susținut de Zendesk