Nejčastější dotazy ohledně smazání účtu

Deaktivace účtu

Smazání účtu


 

Deaktivace účtu

 

Jaký je rozdíl mezi smazáním účtu a jeho deaktivací?

Smazání účtu permanentně smaže veškerá osobní data spojená s tímto účtem. Již nebude možné se k účtu přihlásit a jakmile bude účet smazán, nebude možné jej znovu obnovit.

Deaktivace účtu omezí přístup na tvůj účet, ale veškerá data tvého účtu zůstanou nedotčena. Na deaktivovaný účet se nebude moci nikdo přihlásit a tvé údaje zůstanou v naší databázi. Tento proces lze na požádání kdykoliv zvrátit. Měj prosím na paměti, že deaktivace NEZABRÁNÍ ztrátě hodnocení.


Jak mám požádat o deaktivaci/zrušení účtu?

Pokud si přeješ svůj účet trvale smazat, přihlas se prosím a pošli nám žádost s následujícími informacemi:

Poté pošli žádost na hráčskou podporu a uveď následující informace:

PŘEDMĚT ŽÁDOSTI: Deaktivace účtu

  • Název účtu (jméno, kterým se přihlašuješ do klienta LoL):
  • Jméno vyvolávače (jméno, které vidí tví přátelé ve hře):
  • Server, na kterém hraješ:
  • Datum založení účtu:
  • Místo, odkud byl účet zaregistrován (město, stát):
  • E-mailová adresa použitá pro registraci účtu:

Také ti důrazně doporučujeme před deaktivací smazat z účtu veškeré platební údaje.


 

Smazání účtu

 

Jak dlouho trvá smazání účtu?

Proces smazání účtu začne za 30 dnů od obdržení žádosti. Během této doby nebudeš mít na svůj účet přístup. Jakmile proces smazání účtu započne, již nebude možné účty obnovit. Než budeš pokračovat, ujisti se prosím, že svůj účet opravdu chceš smazat.

Pokud si to po potvrzení své žádosti o smazání ještě rozmyslíš, pošli co nejrychleji odpověď na svůj původní požadavek. Pokud nám nedáš vědět dopředu alespoň pět dnů před datem smazání účtu, nemusí být v našich silách tvůj účet zachránit.


Žádost o smazání účtu a výpis dat

Jestliže si chceš zažádat o výpis dat, udělej tak před smazáním svého účtu. Obě žádosti musí být podané samostatně.


Budu moci po smazání účtu opět použít své uživatelské jméno, jméno vyvolávače či
e-mailovou adresu?

Vše kromě tvého uživatelského jména bude dostupné po 30 dnech od potvrzení smazání účtu. Pokud se tvé uživatelské jméno shoduje s uživatelským jménem v jiném regionu, zůstane nepřístupné.


Nechci účet smazat. Můžu prohodit jména vyvolávače mezi dvěma účty?

Vyvolávačova jména můžeme mezi účty prohodit manuálně, ale jen pokud jsi původním vlastníkem obou účtů. Tento proces bude stát stejně jako změna jména vyvolávače (1300 RP / 13 900 ME). Pamatuj prosím, že výměnu jmen vyvolávače lze provést pouze u účtů na stejném serveru.

Pokud chceš vyměnit jména mezi dvěma svými účty, zašli žádost a uveď do ní následující informace pro oba své účty:

PŘEDMĚT ŽÁDOSTI: Výměna jména vyvolávače

ÚČET JEDNA

  • Název účtu (jméno, kterým se přihlašuješ do klienta LoL):
  • Jméno vyvolávače (jméno, které vidí tví přátelé ve hře):
  • Server, na kterém hraješ:
  • E-mail použitý k registraci účtu:

ÚČET DVA

  • Název účtu (jméno, kterým se přihlašuješ do klienta LoL):
  • Jméno vyvolávače (jméno, které vidí tví přátelé ve hře):
  • Server, na kterém hraješ:
  • E-mail použitý k registraci účtu:


Jak mám požádat o smazání účtu?

Pokud si přeješ svůj účet trvale smazat, pošli prosím žádost s těmito údaji:

PŘEDMĚT ŽÁDOSTI: Smazání účtu
  • Název účtu (jméno, kterým se přihlašuješ do klienta LoL):
  • Jméno vyvolávače (jméno, které vidí tví přátelé ve hře):
  • Server, na kterém hraješ:
  • Původní e-mailová adresa použitá při registraci tohoto účtu:
  • Místo, odkud byl účet zaregistrován (město, stát):
  • Byly na tomto účtu někdy zakoupeny RP? Pokud ano, pošli prosím seznam platebních metod použitých k nákupu RP:


Co když nemůžu poskytnout všechny potřebné údaje?

Pokud nemůžeš poskytnout všechny výše zmíněné údaje, možná se tě budeme muset zeptat na další informace, které ověří vlastnictví tvého účtu. Tyto kroky podnikáme kvůli zajištění bezpečnosti všech účtů. Děkujeme ti za trpělivost!

Co když bude mému účtu vysloven trvalý zákaz vstupu do hry?

Tvou žádost na smazání vyřídíme, i když tvůj účet obdrží trvalý zákaz vstupu do hry. Veškerá data spojená s tvým trvale zablokovaným účtem (uživatelské jméno, jméno vyvolávače, emailová adresa apod.) budou smazána a po uplynutí 30 dní od potvrzení smazání je budeš moci znovu použít.

Byl pro vás tento článek užitečný?

Nemůžeš najít, co hledáš?

Ať máš potíže s technikou, nebo frustrací, jsme tu pro tebe! Odešli žádost o podporu! Pokud nám ji poro nesní, brzy se ti ozveme.

/ Odeslání žádosti
Používá technologie Zendesk